Hoppa till innehåll

Jobben

 

Vi har genomgått en stor ekonomisk kris som lagit hårt mot många. Jag tror att det är i svåra tider som dessa som vi måste tänka positivt, se möjligheter och våga tro på framtiden.

För mig handlar frågan om jobben inte först och främst hur mycket pengar staten satsar på det ena eller det andra, missförstå mig inte, jag vet att det är av stor betydelse, men dock ej avgörande.

Vad som är avgörande är hur många goda idéer vi kan ta till vara i samhället. Nya uppfinningar, nya företag, nya tekniker som gör att vi utvecklas och finner lösningar. Jobbtillgången styrs mycket av de nya idéerna. Vissa tankar och sätt fungerar under en mycket lång tid, men vi behöver alltid kunna tänka nytt, gå vidare och utvecklas.

För mig är politikens viktigaste uppgift att se till så att vi mister så få bra och nya idéer som möjligt. Politiken ska se till så att det är enkelt att starta företag, driva företag men också göra det enklare för företag att ha anställda. Det handlar om lägre avgifter, mindre krångel och större flexibilitet.

Vi klarar oss inte utan dessa idéer tankar och möjligheter, vi måste ta tillvara på dem och det vill jag bidra med i politiken.

Annonser
%d bloggare gillar detta: