Skip to content

Andreas Carlgren miljömäktigast i Sverige

januari 27, 2011

Enligt tidningen Miljöaktuellt är Andreas Carlgren, centerpartist och Sveriges miljöminister, miljömäktigast i Sverige. Det är mycket kul att han får denna utmärkelse och att man ser de insatser han gör för miljön.

Men det viktiga är att Centerpartiets miljöpolitik nu får ta plats i det offentliga ljuset. Centerpartiets miljöpolitik handlar om att vi ska ställa om samhället till att bli mer klimatsmart och ta tillvara på de ekonomiska fördelar som kommer med att använda grön teknik.

För att vi ska kunna ställa om Sverige måste de gröna alternativen komma fram och detta gör vi enklast genom att stimulera de gröna alternativen istället för att som huvudsak förbjuda allt annat. Istället för att angripa bilen, planet eller båten så vill vi angripa utsläppen och se till att de gröna alternativen till dessa transportmedel kommer fram.

Carlgren har möjligheten att leda arbete i Sveige med att ta fram dessa gröna alternativ och det är mycket kul att han nu fått ett erkännande för detta.

Media: Miljöaktuellt, SvD, C

Annonser
2 kommentarer leave one →
 1. januari 27, 2011 9:51 e m

  Synd bara att han är arrogant och icke lyssnande.

  • engqvist permalink*
   januari 31, 2011 8:00 e m

   Ja, synd att du tycker så, jag tycker att han är både lyssnande och duktig på sitt jobb, vilket nu andra också verkar tycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: