Skip to content

Bästa brödet just nu: Tortilla

november 18, 2010

Jag har i min jakt på mat som man kan laga snabbt spelar just nu detta majsbröd en viktig roll. Den variation som man kan fylla dessa bröd med är ju oändliga och man kan på detta visa sättet skapa sig just sina egna favoriter.

På senare tid har jag själv bland annat fyllt den med pesto, skinka, feta ost och rivna morötter, men också men purjolök då och då, men kanske inte ifall man planerar att gå ut efteråt… 😉 Kanske är jag sen med att upptäcka detta men kanske någon som är senare kan få flr sig att testa, väl värt skulle jag säja…

Annonser
One Comment leave one →
  1. Uno Engqvist permalink
    november 21, 2010 9:54 f m

    Använd gärna ekologiskt tillverkat kött (vilt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: