Skip to content

Mantran skapar inga jobb!

maj 5, 2010

Läser Svd:s ledare idag och jag kan inte mer än hålla med. Skyggbudgeten erkänner mer eller mindre alliansens förda jobb politik samtidigt som man tyvärr föreslår saker som skulle komma att hota jobbtillväxten de kommande åren. Då vi verkligen måste satsa på att få fler jobb i Sverige. Exdempelvis ska det bli dyrare mot vad det är idag att ha unga anställda, är det en potentiell ungdomsskatt som man ska införa? Helt sjukt och helt fel, nu när vi ska återhämta oss från den värsta ekonomiska krisen någonsin!

Men vänstern verkar inte fatta att om man ska kunna långsiktigt satsa på välfärden i Sverige, måste vi ha ett starkt privat näringsliv som skapar jobb och arbetstillfällen som genererar skatteintäkter stat och kommun och landsting. Gång på gång missar man detta och tror att offentliga jobb kan betalas med offentliga jobb. I längden går inte detta, ifall vi inte ska betala 100% i skatt och låna Sverige till konkurs.

Vänstern kan upprepa sina mantran om att de ska skapa jobb, men om man inte inser hur det fungerar så kommer man aldrig att lyckas, matnran skapar inga jobb, riktiga åtgärder gör det!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: