Skip to content

Cook and Chill

januari 19, 2010

I Smålandsposten kan man läsa att Britt-Louise Berndtsson (c) kritiserar förslaget att inför Cook & Chill systemet för kosthanteringen i Tingsryd.

Personligen ställer jag mig tveksam till detta system, då maten blir mer och mer av en massproducerad produkt som en pastborste eller ett paket spik. Snacka om att man inte vill framhäva hemmalagad mat.

Dessutom så finns det exempel på att detta systemet inte sparar pengar utan istället blir dyrare. I gällivare fick man skjuta till 3,2 miljoner för att täcka de extrakostnader som detta system medförde. (SR har rapporterat om detta)

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: